Jin

“Het gevoel was direct weer daar bij het zien van het resultaat. Voor mij zal dit een levenslang cadeautje zijn om door de jaren heen weer uit de kast te pakken. Dank je wel!!”

 

Met “a Day in the Life”, een dag uit jouw leven, heeft Sandra Stokmans een schitterend product. Alles ademt professionaliteit uit, vanaf het begin dat wij met het gezin de afspraak met haar hebben gemaakt tot het uiteindelijke resultaat, dit echter altijd gecombineerd met haar persoonlijke benadering. Moet het een intieme herinnering zijn voor je eigen gezin, moet het een cadeau zijn voor je naasten, wil je het voor een speciale gelegenheid, zoals een geboorte, ziekte of verhuizing? Alles is mogelijk en Sandra zal dit mooi en respectvol in beeld brengen.

 

Terug naar de essentie door documentaire familiefotografie

In deze wereld waar wij momenteel leven is er een overvloed aan alles, geluid, product aanbod, muziek, eten, prikkels, maar veel van deze zaken verliezen hun waarde door de mate waarin deze beschikbaar zijn. Iedereen herkent dit gevoel bij het doorbladeren van de foto’s op je mobiel. Dit zijn er veel, eigenlijk teveel. Hoeveel hiervan koester je en bekijk je meer dan eens?

In deze tijd is het dan goed om terug te gaan naar de essentie van foto’s: het daadwerkelijk beleven van een enkele foto, omdat deze het gevoel en beeld verwoord waar jij je dagelijkse leven mee vult, alleen niet gemaakt door jou, maar juist wel voor jou. Die ene inkijk in je leven die meer verwoordt dan die tientallen op je mobiel en die jou die herinnering geeft die je zo dierbaar is, levenslang!

 

Investeren in het gaafste levenslange cadeau, waar jullie allemaal op staan, en jij ook!

Een complete Day in the Life pakket begint bij 1250,-.
Dit is inclusief ca. 8 uur aanwezigheid van een internationaal award winnende fotograaf, een prachtig handgemaakt fotoalbum 25x25cm (mogelijkheid tot upgrade) óf een bestedingstegoed van 200,- een prachtige slideshow en alle prachtige, hoge kwaliteit foto’s uit het fotoalbum (ca. 100-150).

 

Voordelen

 • Professionele selectie, bewerking en snelle levering van de mooiste momenten, jullie herinneringen.
 • Op maat gemaakt professioneel fotoalbum waar je zelf kunt aangeven met welke foto’s ik deze ga vormgeven.
 • Een prachtige online slideshow met de hoogtepunten uit jullie dag.
 • Alle geselecteerde foto’s voor het fotoalbum in 20x30cm print formaat.
 • Eigen online gallery (website) met smartphone app.
 • Award winnende en ervaren documentair familiefotograaf Sandra Stokmans.

Een leuke kennismaking met documentaire familiefotografie door middel van een Moment in the Life is er al voor 400,-!

 

Ik maak graag een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit kennismakingsgesprek hoor ik graag over je gezin / vraag en bekijken we de handgemaakte fotoalbums. Wil je een compleet overzicht zien van mijn prijzen en mogelijkheden, kun je direct met mij contact opnemen!

Documentary Family Award

Wat ga je doen met je prachtige foto's? Ze verdienen natuurlijk een mooie plek in

een mooi professioneel handgemaakt fotoalbum!

Het is altijd supergaaf om je foto’s in zo’n prachtige gezinsdocument te zien. Echt zoveel mooier dan een digitaal bestand! De foto’s van jouw gezin, van jouw verhaal, jouw Day in the Life, verdienen een mooie plek waar je zo bij kunt, het uit de kast kunt pakken, doorheen kunt bladeren en kunt laten zien.

Zo onwijs leuk om de reactie te zien van een superblije Daphne en haar dochtertje Sanne, toen ze voor het eerst het prachtige professionele fotoalbum (deze is 30×30 met 50 bladzijden) zagen!!

Ik lever dit professionele fotoalbum als volgt af:

 • Standaard prachtige mooie dikke bladzijden.
 • Echt fotopapier, Lustre papier (Fujicolor Crystal Archive).
 • Elke bladzijde wordt beschermd met een UV varnish.
 • Alle gebruikte fotobestanden voor het album krijg je van mij ook in printformaat.
 • Een standaard presentatie doos. Keuze tussen twee standaard kleuren: wit of zwart. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de luxe variant!

[zet de video op HD]

Echt is Perfect, payoff Sandra Stokmans Fotografie

Super leuk!! Sluit een Year in the Life abonnement af!

Je kunt wel één keer een Day in the Life doen, maar er zijn toch eigenlijk regelmatig momenten in het jaar die voor jou, voor jullie, belangrijk zijn. En soms lukt datgene wat je vastgelegd wil hebben niet of gebeurt het niet allemaal op één dag, zoals bezoek Opa en Oma, sportles of muziekles, een verjaardag of een moment met je ouders of met je beste vriend(in), of je kind met zijn/haar vriendjes/innetjes. Daar heb ik het Year in the Life abonnement voor!

 • Jaar gaat in bij de eerste sessie.
 • Minimaal 2 uur per keer.
 • 6 tot 8 momenten in het jaar.
 • 16 uur fotograferen in totaal (ca 40 uur werktijd voor mij).
 • Minimaal 1x een 1/2 day in the life, om echt je dagelijkse dag vast te leggen.
 • Een cadeaubon van 250,- om te besteden aan een prachtig professioneel handgemaakt fotoalbum.
 • Er kan gespreid betaald worden. Je hoeft dus niet het bedrag in één keer neer te leggen.
Day in the Life reportage, bij de zwemles, documentaire familie fotografie, image by Sandra Stokmans Fotografie

Voor jou!

Waarom doe ik Documentaire Familie Fotografie

 

Vastleggen van het moment

Ik neem je met de foto’s die ik voor je maak graag mee naar het moment, waardevolle momenten. Die dagelijkse momenten die niet opvallen en je zo als vanzelfsprekend neemt. Zoals je kinderen lekker spetteren in bad. Juist die zijn zo waardevol en zo snel vergeten.

 

Verhalen vertellen met beeld

Ik maak foto’s omdat ik graag verhalen vertel met beeld. Beelden die je wellicht vergeet omdat alles continue verandert in een gezin, maar dankzij de foto’s bewaard blijven. Een tastbaar beeld voor jou. Een visuele herinnering voor diegenen die het zich misschien niet meer kunnen herinneren. Day in the Life is een blijvende herinnering van dierbare -dagelijkse- momenten, momenten met Opa en Oma, afscheidsmomenten.

 

Herbeleven van het moment

Met mijn foto’s kun je die momenten herbeleven. Zo kun je steeds weer het moment oproepen. En de beleving met de emotie, welke emotie dat dan ook moge zijn, opnieuw ervaren. En het mooie is, je staat er zelf eindelijk ook eens op.

 

Uitvergroten klein naar groot

Het begint vaak met het grotere verhaal. Dan gaat het om de kleine momenten, die kleine pareltjes!  Dit is eigenlijk wat mij als fotografe het meest typeert. Ik heb oog voor die bijzondere details. En door die details uit te vergroten leg ik de emoties, gevoelens of sfeer vast van het moment.

 

Je trots voelen, uitdragen van die trots hoe en wanneer je dat wilt

De maximale beloning is dan dat bij het zien van die beelden, je de trots voelt en geraakt bent. Zoals een klant, Daphne, laatst zei “ik ben zoooo trots op mijn gezin!”. En dat je die trots dan ook kunt delen, hoe en wanneer je dit wilt!

Wat je van mij kunt verwachten

 

Na initieel contact

Nadat het contact gelegd is, stuur ik je een uitgebreide informatiebrochure op waar alles over documentaire familiefotografie, Day in the Life aanpak, staat uitgelegd. Wanneer je aangeeft dat je een afspraak wilt gaan inplannen, stuur ik een korte vragenlijst op zodat ik iets meer van jou en je familie te weten kom. Aan de hand daarvan maken wij een afspraak om je dag te gaan inplannen, vertel ik je een beetje hoe het gaat en laat ik je alvast wat mooie producten zien. Want wat ga je na de sessie doen met de foto’s? Dit kan via Skype of Google Hangout of persoonlijk.

 

De dag zelf

Bij een documentaire familiereportage volg ik jullie gedurende een paar uur op een dag of een hele dag terwijl jullie je dagelijkse activiteiten ondernemen. Door de manier waarop ik met jullie werk wordt mijn aanwezigheid minder tastbaar. Ouders vragen dan “je bent zeker een vlieg aan de muur”. Ik ben geen vlieg aan de muur. Als ik dat zou zijn, zou mijn aanwezigheid juist veel meer opvallen. Door juist mee te doen (niet indringend) als een vriend die op bezoek is, wordt mijn camera steeds minder ‘zichtbaar’.

 

Binnen een uur zal je minder bewust zijn van de camera, en teruggaan in je eigen patroon. En je hoeft je niet druk te maken om het gedrag van je kinderen. Ze mogen lekker hun gang gaan zoals ze altijd doen. Ik ben er om juist die dagelijkse momenten, ook al zijn ze soms niet zo gezellig of is er verdriet, op een natuurlijke manier vast te leggen. Ik merk dat dit ook vaak de foto’s zijn die voor de ouders heel herkenbaar zijn en waarvan ze zeggen “nou, ik weet wel welke foto ik laat zien op zijn bruiloft!” 😉

 

Na de sessie

Nadat ik bij je gefotografeerd heb worden de foto’s zorgvuldig door mij geselecteerd en bewerkt. Ik zal je dan ook de productenlijst doorsturen zodat je kunt bekijken welke producten (professionele fotoalbums, wandproducten) je zou willen bestellen. De foto’s, een samenhangend uniek beeldverhaal, zullen dan binnen 4-5 weken door mij worden opgeleverd. Wij zullen dan contact hebben over het bestellen van producten.

Aanvullende informatie

 • De totale som moet betaald zijn voorafgaand aan de sessie.
 • De korting of producten die bij het pakket horen zijn niet restitueerbaar & niet overdraagbaar.
 • Het is mogelijk om extra fotobestanden af te nemen, en ook prachtige fotoproducten. De leveranciers heb ik met veel zorg uitgezocht. Vraag naar mijn online aanbod magazine.
 • Alle prijzen zijn inclusief bewerking en BTW.
 • GARANTIE: Bij mij geldt een 100% tevredenheidsgarantie.
 • Mocht je nog meer vragen hebben kijk dan even bij de veelgestelde vragen!

Als fotograaf is het van belang om steeds weer nieuw werk te verkrijgen. De basis daarvan is het werk wat ik heb gemaakt te laten zien op social media, te gebruiken op mijn je website, en in te zenden voor wedstrijden. Want wie wil er nou niet door een ‘award-winning’ fotograaf gefotografeerd worden 😉 ?! Het is, wat jij deelt over de sessie, de enige manier om bekendheid te krijgen en dus ook meer klanten. Dat is de reden waarom ik graag de beste beelden uit een sessie gebruik voor promotiedoeleinden. Bij de algemene voorwaarden en het contract dat je tekent bij je boeking staat standaard dat je hiermee akkoord gaat. Mocht dit niet het geval zijn, kun je dat bij mij aangeven.