On vacation in the Spain, Moraira, vacation photography, vakantie fotografie, foto door Sandra Stokmans Fotografi

HET ÉCHTE LEVEN = HET MOOIST!

 

Wil je betere foto’s van het dagelijks leven of van het gezinsleven? Foto’s waar je klanten zichzelf in herkennen. Herkenbare foto's die je socials een niveau hoger tillen. Foto's waarin je kinderen, dierbaren en jezelf in herkent. Kwalitatief goede foto’s die het échte leven laten zien (laten voelen), en die later met veel plezier naar terug worden gekeken.

 

Ben jij (beginnend) Day in the Life fotograaf, een influencer die foto’s maakt en gebruikt van het dagelijks leven op social media of ben jij die ouder die graag achter de kinderen aanrent met een camera 🙂

 

Wij hebben iets super leuks en unieks voor jou!

ONZE DAY IN THE LIFE WERELD

 

Christie Agema en ik zijn twee ervaren documentair familiefotografen die onze krachten gebundeld hebben en jullie willen meenemen in onze prachtige Day in the Life wereld.  

 

In deze 4-weekse online cursus leer je het bijzondere van Day in the Life fotografie, waar je op kan letten en hoe je het aanpakt. Je ziet ons ook echt aan het werk tijdens een Day in the Life sessie; wat echt uniek is!


En zelf ga je ook aan de slag!

Wij zijn er om jullie vragen te beantwoorden en jullie aan te moedigen. 

Troosten

KINDEREN DIE ZICHZELF OP FAMILIEFOTO’S ZIEN VOELEN DAT ZE BELANGRIJK ZIJN, GEWAARDEERD WORDEN EN DAT WIJ TROTS OP ZE ZIJN.

NICOLE | FOTOGRAAF

Ik was op zoek naar nieuwe prikkels om m’n fotografie te verbeteren, creativiteit weer te laten stromen en daarbij een voorzichtige stap te maken naar documentairefotografie.

Ik twijfelde eigenlijk geen seconde of ik wel/niet mee wilde doen, omdat ik jullie beide volg en steeds weer verrast word door jullie beelden die jullie posten.

De ervaring met de cursus is dan ook zeer goed. Jullie waren super enthousiast, betrokken en enorm open, wat ik erg waardeer. Feedback op eigen foto’s als op foto’s van anderen was altijd erg prettig. Jullie waren supersnel met het geven ervan wat erg fijn was en het liet je weer een stapje verder denken of doen.

Ik denk dat de cursus goed is voor zowel (beginnend) fotografen als voor gevorderden, omdat de cursus ieder kan helpen in zijn eigen proces.

DORIEN | FOTOGRAAF

Day in the life reportages vind ik echt geweldig. Ik maak daarom ook onwijs veel foto's van mijn gezin. Niet geposeerd, precies zoals de kinderen en wij zijn. Toen ik de workshop van Sandra en Christie tegen kwam, dacht ik dus ook meteen die moet ik volgen.

Om mijn kennis te verdiepen en eventueel anders te leren kijken naar waardevolle momenten. Nu is de workshop klaar en kan ik oprecht zeggen dat ik anders kijk. Elke keer ben ik bezig met hoe is het licht, hoe maak ik de foto i.p.v. de foto maken en dan achteraf denken... had ik maar.

De filmpjes die we kregen waren onwijs duidelijk en makkelijk te begrijpen. We kregen opdrachten, super leuk om te doen aangezien je van doen, leert. Ja, een workshop die ik zeker kan aanraden. Na afloop sta je nog steviger achter de camera!

Foto van student online workshop Het échte leven fotograferen

CARINA | MOEDER

Ik heb een spiegelreflexcamera... Ik maak hier en daar foto's van mijn gezin, vooral tijdens de vakanties. Ik hoop dat ik mijn kinderen later iets mee kan geven waarvan ze denken, voelen en weten: 'Oh ja! Zo ging het écht bij ons', of 'Dat waren echt onze momenten als gezin' en niet alleen de perfecte zonnige vakantieplaatjes.

Deze workshop heeft mij heel veel geleerd. Hoe ik in het dagelijks leven een foto kan maken die bij mij en bij ons als gezin past. Wat is dit mooi, om meegenomen te worden in dit proces door 2 super goede, enthousiaste en ervaren professionals! Het voelt als een voetbaltraining bij een profclub, maar dan een fotografietraining bij twee proffotografen.

Ik merk dat ik niet alleen mijn camera er vaker bij pak, maar ook bewuster foto's ga maken met mijn I-phone. Mijn kinderen leren nu ook steeds meer dat ze niet een duimpje hoeven op te steken naar de camera, maar dat ze 'gewoon' mogen doen en dat dit juist heel tof is op de foto.

Absolute aanrader!

ELIANE | INSTABLOGGER

Bizar dat een telefoon je beeld versmalt. Mijn grootste take-out uit de workshop van Sandra en Christie is wel mijn wereld letterlijk weer te verbreden.

Horizontaal schieten en het licht een mooie spotlight te laten zijn op een moment wat je anders weliswaar niet had geregistreerd. Die nieuwe manier van kijken, verruimt mijn blik en zorgt ervoor dat ik veel meer zie en vastleg. Minder in het “perfecte plaatje” denken, meer het ‘echte leven”.

Bedankt voor al jullie insights….komt er een vervolg?

 

SUSAN | MOMTOG

Ik vind het erg leuk om foto's te maken van mijn dagelijks leven. Ik was op zoek naar tips om hier meer uit te halen en foto's te maken met gevoel. De foto's van Christie en Sandra spreken me erg aan dus ik wilde graag van hun leren!

De workshop heeft me inzichten gegeven om anders te kijken naar licht, mijn foto's en het selecteren van mijn foto's. De workshop was heel interactief en gezellig door alle video's, feedback in de groep en de live Q&A.

Ik zou de workshop aanbevelen aan fotografen die een 365 dagen of 52 weken project doen, die foto's willen maken van hun eigen gezin of willen beginnen met het vastleggen van Day in the life sessies.

Dank voor jullie enthousiasme ik blijf jullie in ieder geval volgen voor mooie plaatjes.

ALEXANDRA | MOEDER

Ik vond het erg leuk om aan deze cursus mee te doen en te zien hoe Day in the life fotografie in zijn werk gaat.

Zoveel mooie, grappige, soms ook ontroerende momenten die men meemaakt en die men toch ook zou willen vastleggen.

Soms is dat makkelijk, maar soms ook moeilijk en dan is het fijn om daarover te kunnen praten.

Het nuttigst vond ik het leren van foto's van anderen, jullie tips en feedback en de online meeting met z'n allen. Je leert toch het meeste van elkaar.

Jullie e-book is natuurlijk ook erg handig (en mooi)!! Ik ga in ieder geval vaker een Day in the life fotograferen!!   

Aankleden tijdens Day in the Life Rotterdam voor Project Hartekind, foto door Sandra Stokmans Fotografie

HOE GAAF IS DIT?

 

EEN ONLINE WORKSHOP OVER DAY IN THE LIFE FOTOGRAFIE

 

Inbegrepen:

 • 4 weken content d.m.v. modules.
 • Bonussen (selectie & bewerking).
 • 2 x een Live Q&A via Zoom.
 • Veel uitleg, filmpjes & resultaten door middel van een echte Day in the Life!!
 • Leuke opdrachten & feedback erop.
 • Ebook van alles wat je hebt geleerd.
 • Onze actieve betrokkenheid.
 • Blijvende Facebook community.

Aanvullende informatie

DATA & PRIJZEN

 • Data : wij starten op 1 juni 2020.
 • Plaats: lekker vanuit huis met je eigen telefoon/computer!
 • Tarief: € 199
  Je betaalt deze ronde € 199 ipv € 299
 • Wij gaan er vanuit dat je je camera kent. Dat je bekent bent met termen als ISO-Diafragma en Sluitertijd.
 • De korting of producten die bij deze workshop fotografie horen zijn niet restitueerbaar en niet overdraagbaar.
 • Prijzen zijn inclusief BTW.
 • Mocht je nog vragen hebben dan stuur me zeker een mail via het contact formulier.
Leiden Day in the life, documentaire familie fotografie, documentair familie fotograaf Sandra Stokmans Fotografie

Sandra is een award winning documentair familiefotograaf. Ze is gespecialiseerd in het vastleggen van het alledaagse momenten met alle emoties die daarbij gepaard gaan zodat ze een blijvende herinnering voor je vormen. "Het echte leven, vastgelegd. Want echt ís perfect", is haar motto.

Sandra's Day in the Life fotoalbums zijn een echt geschenk voor jezelf en je dierbaren. Een tastbare herinnering, voor nu en later.

Zij is ook de fotograaf voor Stichting Hartekind en heeft al tientallen gezinnen met kinderen met hartproblemen gefotografeerd door heel Nederland voor haar Project Hartekind. Zij hoopt met de emoties die haar foto's oproepen mensen in hun hart te raken om geld te doneren voor meer onderzoek naar hartafwijkingen, zodat de overlevingskansen en de kwaliteit van het leven van deze Hartekinderen verbetert.

Day in the Life, documentaire familiefotografie: Echt is Perfect, Sandra Stokmans Fotografie
WHITE-Standard-2019-top-10-award-badge
1st place in the single image category of the 2019 Focus on the Story Awards , Sandra Stokmans Fotografie
Documentary Family Award
documentary family photographers logo