Vind je eigen kracht!

Mentoring fotografie
Voor fotografen, zelfstandige ondernemers, influencers óf geïnteresseerde ouders 😀

Hoe gaaf is dit?! Een op maat gemaakte privé mentor traject, 1-op-1 begeleiding voor jou! 

Lekker bezig zijn met fotograferen en leren hoe je betere foto’s kunt maken tijdens een Day in the Life bij klanten, of als influencer voor mooiere dagelijkse echte momenten voor je feed of natuurlijk ‘gewoon’ van je eigen leven.

Een leuke kennismaking met documentaire familiefotografie door middel van een Moment in the Life is er al voor 400!

Privé mentoring

1-op-1 begeleiding

Hoe verloopt zo’n dag, zo’n Day in the Life dag? Ben je een vlieg aan de muur of juist niet? Je komt thuis met een hele hoop foto’s. Je kunt gewoonweg niet kiezen. Hoe kies je dan de sterkste foto?

 

Naar aanleiding van opdrachten en een paar reportages die je tijdens het traject gaat doen gaan wij je vorderingen op het gebied van documentaire familiefotografie bespreken.

 

Alle vragen die je hebt, zal ik beantwoorden!

Wat is eigenlijk documentaire familiefotografie, Day in the Life fotografie? Hoe maak je een goede documentaire foto tijdens een Day in the Life?

 

Je wilt echt kwalitatief goede foto’s maken die het échte leven van je klanten, of bij jezelf, laten zien. Alleen je bent nog niet echt tevreden over de foto’s die je nu maakt: kwalitatief en verhaaltechnisch gezien (storytelling). Wellicht heb je specifieke vragen of loop je tegen bepaalde dingen aan tijdens het fotograferen. Je mag mij alles vragen!

 

Hoe laat je zien wie jij bent in het werk dat je maakt? Zodat je die foto’s gaat maken waar je trots op bent, en wilt delen met de wereld!

Een persoonlijk traject

Day in the Life, documentaire familiefotografie: Echt is Perfect, Sandra Stokmans Fotografie
“Ik zocht een goede mentor die mij 5 maanden zou kunnen begeleiden op het gebied van documentaire fotografie. Ik vond Sandra op het internet en zij trok meteen mijn aandacht met haar gave werk. Ik heb contact met haar opgenomen en zij was direct enthousiast en ik ook over haar. Het eerste gesprek was heel fijn en gaf mij een heel fijn gevoel en zij kwam heel professioneel over.
Sandra is heel spontaan, gezellig en open, maar kan, wanneer het nodig is, op een goede manier kritisch zijn over mijn werk. Ik heb al heel veel van haar geleerd in korte tijd en zij geeft mij hele goede tips en handvatten. Zelf wordt zij ook enthousiast als ze mee kan helpen en ze kan heel positief kritiek over brengen. Normaal kan ik het moeilijk vinden om kritiek te aanvaarden, maar ik voel mij helemaal op mijn gemak als ik dit krijg van Sandra. Dit stimuleert en motiveert mij heel erg.
Al met al ben ik echt super blij met een mentor als Sandra. Ik hoop nog meer van haar te kunnen leren, want ik bewonder haar als persoon en als mentor en ook haar werk als fotografe is echt geweldig. Ik kan haar echt aanbevelen als mentor en coach. Dank je wel Sandra voor alles tot nu toe!“
– Joy

AANVULLENDE INFORMATIE

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden. Laat mij je helpen, ik doe het graag!

 1. Privé mentoring 1-op-1 – jaar: € 2699,- excl. BTW (€ 3265,79 incl. BTW).
 2. Privé mentoring 1-op-1 – half jaar: € 1589,- excl. BTW (€ 1922,69 incl. BTW).
 3. Privé mentoring 1-op-1 – kwartaal: € 999,- excl. BTW (€ 1208,79 incl. BTW).
 4. Privé mentoring 3-uur op 1 dag: € 279,- excl. BTW (€ 337,59 incl. BTW).
 5. Samen fotograferen! Hoe gaaf is dat?! Jij hebt een shoot en ik ga mee om je in-het-veld te mentoren. 7-8 uur in totaal om samen te fotograferen, het werk door te nemen en te kijken naar verbeteringen – € 749,- excl. BTW (€ 906,29 incl. BTW)
 6. Uurtarief € 99,- excl. BTW (€ 119,79 incl. BTW).

 

Ik ga ervan uit dat je dit kunt:

 • Je kunt je camera bedienen. Ik ga ervan uit dat je redelijk in de manuele stand kunt fotograferen, en de termen diafragma, ISO en sluitertijd kent.

 

Overige informatie:

 • De korting of producten die bij deze workshop fotografie horen zijn niet restitueerbaar & niet overdraagbaar.
 • Er zit een besloten Facebook groep “Het Échte Leven Fotograferen” bij waar je nog vragen kunt blijven stellen en je gemaakte foto’s kunt blijven delen.
 • Alle prijzen zijn exclusief BTW.
 • GARANTIE: Bij mij geldt een 100% tevredenheidsgarantie.
 • Mocht je nog meer vragen hebben kijk dan even bij de veelgestelde vragen!
“Voor school kreeg ik de opdracht om een fotograaf te interviewen. Ik kwam bij Sandra terecht. Wat een spontane vrouw en wat vertelde ze enthousiast over haar werk. We waren zo een uur verder en toen liet ze me haar werkruimte zien en vertelde ze me hoe ze te werk ging. Super interessant en ik heb zo genoten. Voor de opleiding moest ik een ook een vrije serie maken en omdat ik verder wil met “Day in the Life” ben ik voor een mentor sessie bij Sandra geweest. Weer gaf ze me zoveel tips, dat ik helemaal enthousiast en vol energie de deur uit ging. Sandra, super bedankt!!
– Claudia

Sandra is een award winning documentair familiefotograaf. Ze is gespecialiseerd in het vastleggen van alledaagse momenten met alle emoties die daarbij gepaard gaan zodat ze een blijvende herinnering voor je vormen. “Het echte leven, vastgelegd. Want echt ís perfect“, is haar motto.

Sandra’s Day in the Life fotoalbums zijn een echt geschenk voor jezelf en je dierbaren. Een tastbare herinnering, voor nu en later.

Zij is ook de fotograaf voor Stichting Hartekind en heeft al tientallen gezinnen met kinderen met hartproblemen gefotografeerd door heel Nederland voor haar Project Hartekind. Zij hoopt met de emoties die haar foto’s oproepen mensen in hun hart te raken om geld te doneren voor meer onderzoek naar hartafwijkingen, zodat de overlevingskansen en de kwaliteit van het leven van deze Hartekinderen verbetert.

Documentary Family Award