Linda

Bij ons in de hal staat een tekst op de muur:

“Don’t forget yesterday, 

But always live for today,

‘Cause you never know

What tomorrow will bring,

Or what it will take away”


Wij leven voor vandaag. En verzamelen en koesteren mooie herinneringen. Vaak wanneer het je goed gaat,  merk je toch dat de tijd stilletjes aan je voorbij glijdt. Dat je niet genoeg in het moment leeft, niet genoeg geniet van alle mooie en kleine dingen. Dat je vooral foto’s maakt van speciale gelegenheden, bijzondere dagen…Maar elke dag is bijzonder,  zeker wanneer je, net als Turan,  er zo hard voor hebt moeten vechten, om te zijn waar je nu bent. Dankzij jou, Sandra, hebben we dát weer eens te meer ervaren. Hoe bijzonder, een gewone donderdag is! 

Toen je net binnen was, was het voor ons allemaal wat onwennig. Maar dat veranderde snel, en wat zie je dat mooi terug op de foto’s. Unieke, bijzondere foto’s van een alledaagse dag. Unieke, bijzondere foto’s van ons gezin. We staan er allemaal op zoals we zijn. Geen opsmuk, niet geposeerd. Gewoon die normale donderdag, die zo bijzonder is.

Je hebt ons weten te vangen, terwijl wij bijna vergaten dat je er was. In de meest onmogelijke posities, heb jij hele waardevolle beelden neergezet. Mooie herinneringen voor ons gemaakt, om te koesteren en van te genieten. Om met een dikke glimlach op terug te kijken. Dankbaar zijn wij, voor jouw aanwezigheid op deze bijzondere gewone donderdag, en alle liefde die jij in jouw foto’s stopt! 😘

Tabitha

Lieve Sandra, wat heb je ons ontzettend blij gemaakt met deze mooie foto’s voor het Project Hartekind. 

De manier waarop jij bij ons thuis in ons gezin kwam was ontwapenend en creëerde rust ontspanning maar voornamelijk plezier bij Morris. Met deze foto rapportage heb je in korte tijd een aantal belangrijke aspecten uit Morris en ons leven weer geven. 

Ondanks alle zorgen is op de foto’s duidelijk te zien dat Morris straalt en vol zit van enthousiasme en plezier, de foto’s verwoorden precies hoe hij is. Dit is moeilijk in woorden uit te drukken maar het is jou gelukt met de foto’s. Dankbaar!

Sanne

Wat was het bijzonder om jou te mogen ontmoeten. Zoveel warmte en liefde nam je mee. Je begon met foto’s maken en je verdween voor ons in de ruimte. Hierdoor waren we totaal niet meer bezig met het feit dat er foto’s van ons gemaakt werden, tijdens een voor ons zo emotioneel moment.


Ik heb dan ook behoorlijk wat tranen laten vloeien, en dat hier foto’s van gemaakt werden, heb ik amper gemerkt. Je straalt zoveel rust en puurheid uit… dit wensen wij iedereen toe. Je hebt voor ons dingen vast kunnen leggen, die we anders nooit zouden kunnen zien. Want, welke ouder, heeft er nou foto’s van het hartje van zijn kindje?! Wij nu dus wel! Ook hoe het er aan toe gaat tijdens een operatie, zijn dingen die je normaal niet weet en ziet.


Van te voren vonden we het enorm spannend om de foto’s te ontvangen. Want, het zijn toch foto’s van een heel ingrijpend moment.Je hebt alles van begin tot eind zo mooi, teder en liefdevol vastgelegd. Door het zien van deze foto’s, zijn vragen voor ons beantwoord. Vragen zoals, zijn ze wel lief voor onze dochter tijdens de operatie (je gaat er wel van uit, maar toch), hoe ziet ze eruit tijdens de operatie, wat gebeurt er allemaal qua personeel en apparatuur?


Ook de foto’s van haar hartje, zijn heel teder en mooi geworden.  En, juist die foto’s waarop bij ons de emoties te zien zijn, samen met onze dochter… wat zijn ze mooi. Zo puur, zo echt.Bij het zien van de foto’s, waren we weer even terug in dat moment, het raakte ons. Maar tegelijkertijd zijn we enorm dankbaar, met al die doktoren, chirurgen, anesthesisten en noem maar op. Want door hen, mogen wij nog elke dag enorm van onze dochter genieten.


Deze foto’s zijn voor ons zo bijzonder en belangrijk, ze gaan zeker een bijdrage vormen in ons verwerkingsproces van de afgelopen heftige periode.
Sandra, enorm bedankt voor deze prachtige foto’s. Je bent een bijzonder mens. Ga vooral door met dat waar je goed in bent! Mensen vastleggen zoals ze echt zijn. Je doet hele waardevolle dingen.

Petra

Ons leven is druk. Drie kinderen, een hond, kat, hamster. Rennen naar school, werk, sport, kinderen, vrienden, familie en de lieve buren in ons dorp. Maar we genieten. Ik zou wel eens door de ogen van een ander willen zien hoe ons leven eruit ziet. Wie is de familie De Wijer? 

Sandra kan dit met haar verrassende reportage ‘Day in the Life’ voor je vastleggen. Ze is ontzettend open en heeft een duidelijk doel. Ze wint meteen het vertrouwen door haar enthousiasme en haar schaterlach. Ze maakt kleurrijke foto’s die je  terug brengen naar dat ene moment én dat andere moment. Al die herinneringen zijn vanaf nu tastbaar. Als ik aan Sandra denk dan denk ik gelijk aan een brok energie. Ze is als een kruidige kop thee die je leven weer energie inblaast. De warmte van haar werk zorgt voor een glimlach op onze gezichten. 

Jacoline

Sandra heeft ons vastgelegd voor haar project Hartekind. Het waren geen leuke situaties. Ons zoontje kreeg thuis vaccinaties en een week later een hartcatheterisatie. Wij hebben er geen woorden voor hoe mooi het is geworden. Wij lieten ons van onze kwetsbaarste kant zien samen met ons zoontje, dat vonden we erg spannend. Sandra is een lieve, spontane vrouw en daarom voelde wij ons zo op ons gemak. Ze doet haar werk met veel passie en dat straalt er vanaf. De beelden zijn zo intens dat het lijkt alsof je er weer bij staat. Zo waardevol voor ons.

Natalie

Oh wat geweldig! Dit is echt al veel leuker dan ik had verwacht!

Ik heb de foto’s al meer dan twintig keer bekeken en elke keer ontdek ik weer andere dingen in de foto’s!

Zo leuk om te zien ♥ Helemaal ontroerd ervan!!!

Ik ben er heel erg blij mee ! ♥

Ilona

Vanuit Stichting Hartekind werden we afgelopen zomer benaderd om mee te doen aan het Hartekind fotoproject van Sandra. We kenden haar niet, maar toen ze bij ons thuis kwam was er meteen een klik. Sandra is heel toegankelijk, open en makkelijk in de omgang, zonder opdringerig te zijn. Ze is de hele middag en zelfs een deel van de avond bij ons geweest. Onze kinderen vonden haar wel interessant en gingen graag voor de lens! De foto’s zijn prachtig geworden; niet geposeerd maar spontaan en anders dan de foto’s die je zelf maakt! Day in a life, inderdaad een kijkje in een gewone dag in het leven van ons gezin! Heel waardevol! ♡

Romy

Sandra heeft op 22 augustus 2018 de geboorte van onze zoon vastgelegd als onderdeel van het “Hartekind” project. Wij kenden Sandra niet vantevoren en maakten dus kennis met haar tijdens de bevalling. We voelden ons meteen op ons gemak bij haar en hadden eigenlijk niet eens in de gaten dat ze er was. En wat een geweldige foto’s mochten wij ontvangen. Geweldige beelden waar de emoties vanaf te lezen zijn, je voelt het gewoon bij het zien van de foto’s. Zo blij dat Sandra erbij was (ze bleef zelfs tot midden in de nacht bij mij, de moeder, omdat papa mee was met het pasgeboren zoontje naar de ic) Zo lief!!

❤️

Milou
Deze Day in the Life fotosessie heeft ons unieke foto’s gegeven. Foto’s van de momenten die je zelf nooit vast legt.
Ik vind het heerlijk om de liefde en het geluk die we thuis voelen ook terug zien in de vele knuffels, lachen en stralende momentjes die zijn vastgelegd op beeld. Later kunnen we de kindjes ook met deze beelden laten zien hoe de gewone dagen er uit zagen!
Sandra is een erg prettige fotograaf om ‘over de vloer te hebben’. Ze maakte vrijwel meteen onderdeel uit van ons ‘thuis’ waardoor we even ontspannen als altijd waren.

Vanessa

Ha Sandra! Wat was het fijn om jou een dag hier te hebben. We hebben met z’n allen vanavond het filmpje bekeken. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt en bijzonder om terug te zien hoe een dag gaat en wat daar dan uitkomt! Echt heel erg leuk en het zijn ook echt waardevolle foto’s voor ons. We komen zeker nog bij je terug om wat te bestellen!! Top gedaan! Echt. Ik zou het iedereen aanraden!

Maaike

Sandra heeft ons echt gefotografeerd zoals we zijn! Er zitten veel foto’s tussen die echt typische dingen laten zien van ons en onze kinderen. Sandra was er vele uren maar dat hebben we eigenlijk niet gemerkt. Ik deed gewoon lekker mijn ding en de kinderen ook. We hoefden ons niet op te tutten of het huis op te ruimen 🙂 hoe heerlijk is dat! Echt waardevol om later op terug te kijken, want wat gaat zo’n eerste tijd met een baby snel voorbij!

Heelll heelll erg bedankt voor deze herinnering, wat een werk en wat gaaf, San! De foto’s zijn prachtig. Zo’n super mooie blik in ons leven. Het is precies ons 😀 😀 ! Ik ben je erg dankbaar en vind het enorm knap van je!

Hilde

Ik werd benaderd om een fotoreportage te laten maken voor Stichting Hartekind. In eerste instantie was ik wat sceptisch. Na een telefoongesprek met Sandra was ik direct om! Sandra is erg gedreven en enthousiast! Tijdens het ziekenhuisbezoek hebben we nauwelijks gemerkt dat Sandra fotos maakte. Ze is opgewekt, bescheiden en toch aanwezig en vooral: ze maakt mooie fotos! Fotos van het moment, geen geposeerde fotos en daar hou ik van! Sandra, bedankt!

Mireille

Compliment Sandra Stokmans Fotografie, Day in the Life, Familie Fotograaf, Utrecht, Maarssen, documentaire familiefotografie

Jessica

Ik liep langs de stand van Sandra op de Ouders Natuurlijk beurs, en werd meteen gegrepen door de prachtige foto’s. Mooi, natuurlijk, en uit het leven. Ik deed mee aan een prijsvraag en zag ’s avonds dat ik een fotoshoot had gewonnen!

We hadden contact en Sandra gaf me wat tips wat wij zouden kunnen doen, namelijk wat was voor ons het belangrijkst om te laten fotograferen voor de twee uur dat ze zou komen. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om een middag met onze dochter te laten fotograferen. We kregen van tevoren veel informatie om ons voor te bereiden, nou ja, om onze vragen te beantwoorden. Want eigenlijk valt er bij deze manier van fotograferen weinig voor te bereiden. Het wordt namelijk vastgelegd zoals het is, zonder poseren of oefenen.

Op de middag zelf was Sandra er ruim op tijd en mengde zich op een hele natuurlijke wijze in ons huishouden in. Onze dochter was ook meteen op haar gemak. Na de shoot kregen we al snel een ‘teaser’ en die was al prachtig! Toen de foto’s klaar waren, heeft Sandra ze via een online sessie met ons gedeeld. Kippenvel! Wat mooi om te zien hoe ons ‘gewone’ leventje op zo’n bijzondere manier is vastgelegd! Omdat het zulke ‘bijzonder alledaagse’ foto’s zijn, hebben we een fotoboek besteld. Zodat onze dochter later kan zien hoe een dag in haar leven eruit zag.

Dank je wel Sandra, voor jouw inzicht in ons gezin!

Corina

Zojuist het filmpje op de PC kunnen afspelen! Echt heel erg gaaf.
Zo grappig ook al die kinderen en volwassenen met hun eigen mimiek!
Ik ga in het weekend het filmpje afspelen bij mijn ouders. Gisteren belde mijn vader al wanneer hij iets te zien zou krijgen 😉
Gaaf, zo gaaf.
Dank je wel.
😘

Mijn vader was gisterenavond ingelukkig met het filmpje en de foto’s.
En het boek is fantastisch! Gisterenavond laat toch maar naar mijn ouders gereden en het fotoalbum gebracht. Ik wilde niet wachten.
Mijn ouders zijn er ingelukkig mee. Hun reactie was heel mooi.

Henny

Lieve Sandra,

Eerst kwam het filmpje binnen en gisteravond stuurde Hanneke de enorme hoeveelheid foto’s door. Prachtig!! Wat kan jij de mensen goed treffen!! Wij zijn er heel blij mee!

Wonderlijk allemaal. Vandaag is Mees jarig, de jongste van Corrine, het was ook de verjaardag van mijn oma en de dag van de uitvaart van mijn vader. En dan komen ineens die feestelijk foto’s binnen! Bijzonder toch!

 

Veel dank Sandra en geniet van het weekend!
Een groet, nog steeds beduusd, Henny

Hanneke

Sandra, hele mooie foto’s maken kunnen niet veel mensen, dat kun jij wel! Maar jij kunt meer… jij vertelt een verhaal met jouw prachtige foto’s die zo treffend voor de situatie en persoonlijkheden zijn, dat het lijkt alsof je ons altijd al gekend hebt en deel uit maakt van ons leven. Dat is ontzettend bijzonder! Dank je wel!! Hanneke

Jin

Met “a Day in the Life”, een dag uit jouw leven, heeft Sandra Stokmans een schitterend product in de markt gezet, waar naar mijn mening zeker een markt voor lijkt te zijn in de fotografie wereld zoals wij die in Nederland kennen. Alles ademt professionaliteit uit, vanaf het begin dat wij met het gezin de afspraak met haar hebben gemaakt tot het uiteindelijke resultaat, dit echter altijd gecombineerd met haar persoonlijke benadering. Sandra kan in de beginfase met een paar gerichte vragen je na laten denken over je eigen doel van de dag en van jouw “day in the life” om te zorgen dat het uiteindelijke resultaat overeen komt met datgene wat jij voor ogen hebt. Moet het een intieme herinnering zijn voor je eigen gezin, moet het een cadeau zijn voor je naasten, wil je het voor een speciale gelegenheid, zoals een geboorte, ziekte of verhuizing? Alles is mogelijk en Sandra zal dit mooi en respectvol in beeld brengen.

 

Wij hadden voor ogen om echt een dag uit ons leven in het weekend te vereeuwigen! Ontbijten, boodschappen doen, sporten, lunchen, knuffelen met elkaar, voor en door elkaar. Dit heeft Sandra perfect gevisualiseerd met haar foto’s. Het gevoel was direct weer daar bij het zien van het resultaat. Beelden onlosmakelijk verbonden met de geuren en gevoelens die de foto’s weer zullen oproepen bij het aanschouwen hiervan.

Michèle

Sandra kent onze familie al ruim 30 jaar. Het sprak voor zich dat zij de aangewezen persoon was voor een ‘Day in the Life’ sessie met ons. Het resultaat is verbluffend! Ze wist onze persoonlijkheden en trekjes feilloos en heel natuurlijk vast te leggen op de lens, wat een talent!

Wil je een memorabele dag beleven met foto’s als bewijs van een prachtige herinneringen? Dan raad ik van harte Sandra Stokmans fotografie aan!

Karin

Ik heb samen met Wiebe een niet alledaagse thuissituatie. Met een puberende zoon van 14 en mijn dementerende schoonvader in huis hebben wij een druk leven. Dit leek mij voor Sandra een mooie opgave. Sandra is vol passie komen fotograferen. Ik ken haar als zeer attent, toegewijd en persoonlijk en dat zie je ook terug in de manier van werken en de foto’s. Oog voor elk detail waarvan wij als personen die gefotografeerd worden soms helemaal geen weet van hebben. Zelf ook extra uitdaging creëren door speciale standpunten te kiezen waardoor de foto nog dynamischer wordt. En een prachtig en intiem resultaat.

 

Ik kijk regelmatig naar de mooie uitgebreide serie die ze gemaakt heeft en het ontroerd me elke keer weer om te zien. Mede ook door geconfronteerd te worden met hoe snel de achteruit gang gaat van mijn lieve schoonvader.

 

Beste lezer, ik kan u Sandra Stokmans als fotografe echt aanraden. Bent u het aan het overwegen, doe het, zij zal u niet teleurstellen! De benadering is professioneel, persoonlijk en met veel gevoel, kortom doen! Het is echt een mooie manier van het vast leggen van een dag uit je leven. En Sandra kan op vele manieren voor een ieder de juist toon vinden om het beeldend te verwoorden.

Daphne

Day in the life Everdingen, documentaire familie fotografie, documentair familie fotograaf Sandra Stokmans Fotografie

 

Het leek ons zo leuk om ons gezin in alle facetten weer te geven gedurende een alledaagse dag. We hebben al zoveel leuke fotoboeken van speciale momenten als vakanties en dergelijke. Maar foto’s van alledaags, zoals je als gezin de meeste tijd met elkaar doorbrengt, die hadden we nog niet. Een vastlegging van ons allen, zonder te hoeven poseren.

Sandra kwam op ons pad. Wel twijfelde we een beetje over het punt dat er iemand een héle dag “een soort” van om je heen hangt. Echter wat was het gaaf.

Als gezin hebben wij de hele dag van begin tot eind kunnen doen wat we áltijd doen. Sandra was er, echter daar merk je niets van. Met als resultaat dat de foto’s precies weergeven wie we zijn, wat we doen met alle emoties en gevoelens die daarbij langs komen. Blij, boos, verdrietig maar ook energiek, grappig, rust, liefde, sportief en nog veel meer.

De foto’s zeggen alles. Zo knap hoe Sandra juist die momenten er iedere keer weer uitpikt om vast te leggen. Wij als gezin zijn er heel blij mee en dankbaar voor, nu maar ook als een unieke herinnering voor later. Ik zou het een ieder gunnen en aanraden om een weergave van een dag uit je leven op deze manier vast te laten leggen door Sandra.

Liefs de familie Hoogedoorn 🙂

Sharon

Aanbeveling Sandra Stokmans Fotografie, familiefotograaf, documentaire familiefotografie

Roland

Ik ben helemaal ontroerd, heel gaaf 🤗. Woensdag ben ik bij mijn ouders langs geweest met de video en ze vonden het echt heel mooi, ook aan de ontroering in hun ogen te zien. We zijn heel erg blij met het resultaat!

Peter

Sandra is een bijzonder toegewijd fotografe. Ze gaat maar voor één ding: een geweldig resultaat. Sandra heeft voor ons een rapportage gemaakt van het 50 jarig huwelijks jubileum van mijn ouders. Dankzij haar passie voor fotografie hebben we een reeks schitterende foto’s die voor mijn ouders en de familie een prachtige blijvende herinnering vormen aan deze dag.

Ingrid

Sandra heeft voor ons een geweldige Day in the Life rapportage gemaakt. Wat een geweldig mooi beeld heeft ze weten te schetsen. Met een gezin met kids boven de veertien is het een geweldige momentopname waarbij niemand poseerde en er geen discussies kwamen over fotos waar je al dan niet stom op staat. Omdat je van momentopnamen niet met een vergrootglas elke foto hoeft te bekijken. Mijn grote kinderen (14, 18 en 22) waren erg sceptisch. Dat wordt natuurlijk een zogenaamd spontane fotosessie, dachten ze.

 

Dat Sandra in staat was om onze zondagse brunch vast te leggen met alle lieve, leuke, gekke, huishoudelijke en spontane momenten is dan ook heel bijzonder. Soms vanuit het perspectief van ons lieve oude hondje Spike, soms vanuit een onverwachte hoek en altijd spot-on heeft ze prachtige zonnige foto’s gemaakt waarin iedereen zichzelf herkende.

 

Ook de over het algemeen kritische familieleden zijn er happy mee. “Zo zijn we echt mam” was de meest gehoorde opmerking. Het feit dat niemand met een vergrootglas zijn eigen fotos zat te analyseren maar eigenlijk alle foto’s even mooi, leuk, ontroerend of grappig vond is denk ik het bewijs van hoe bijzonder Sandra’s stijl van fotograferen is. Het is een prachtig document geworden, met vertederende, grappige en o zo wij plaatjes.

 

Wij zijn er super blij mee … en ik kan het iedereen aanraden een Day in the Life sessie te doen. Geweldig om je gezin in het dagelijkse doen te zien op foto’s! Het feit dat ze ook nog eens een fijn mens is die feilloos weet welk momenten dierbaar zijn of kunnen worden is het kersje op de taart!

Jaap

Heel erg bedankt. Het ziet er allemaal heel mooi uit. Echt geweldig!!!

Bas

Sandra wist exact onze dochter vast te leggen op leuke momenten en spontane uitingen. Er was een soort van mist en regenachtig weer maar daar is Sandra juist zeer creatief mee omgegaan, het lijkt wel of de uitdrukkingen en foto’s van mijn dochter opgaan in de omgeving, prachtig! Een super talent, meer kan ik er niet van zeggen!!! Wij zijn erg blij!

Bernadette

Compliment Sandra Stokmans Fotografie-Day-in-the-Life-Familie Fotograaf-Utrecht Compliment Sandra Stokmans Fotografie-Day-in-the-Life-Familie Fotograaf-Utrecht

Werner

Normaliter doen wij niet aan verjaardagcadeau ’s maar dit jaar was ik op zoek naar iets origineels voor de verjaardag van mijn echtgenote. Het moest iets zijn waar zij ook echts iets aan zou hebben. Omdat foto’s tijdloos zijn had ik het idee opgevat een foto te laten maken van haar samen met haar ouders. Familiefoto’s gemaakt in een studio kent iedereen wel, op je “paasbest” door de fotograaf op een stoel gezet met een gekleurde achtergrond. Dit moest het zeker niet worden.

 

De locatie was ik al uit, centrum Utrecht de stad waar mijn echtgenote geboren en getogen is en waar mijn schoonouders nog steeds wonen. Op internet gekeken naar voorbeelden en ja ik was eruit het zou een foto worden met de Utrechtse domtoren op de achtergrond.

 

Op internet diverse websites bekeken van fotografen in de regio stad Utrecht. Ik heb vele mooie foto’s voorbij zien komen, de keuze werd er niet makkelijker op. Ook heb ik de site van Sandra Stokmans bezocht, niet alleen haar foto’ spraken mij aan maar ook haar enthousiasme en de mogelijkheden betreffende diverse reportages zoals een dag uit het leven.

 

Wij hebben op advies van Sandra een voor ons ideale reportage kunnen samenstellen. Hierbij is rekening gehouden met afstanden, wij wonen namelijk niet in de buurt, reportage op korte termijn en de medische beperking van mijn schoonvader.

 

De dag in november begon koud en regenachtig, de twijfel sloeg toe of deze dag wel geschikt zou zijn om een day in the life reportage te doen. Vanaf de kennismaking tot het einde van de reportage voelde het vertrouwd, in het begin nog ontwennend poserend voor de camera maar dit was snel verdwenen. Het leek wel of wij elkaar langer kenden. Tijdens de reportage kwamen vele herinneringen boven bij mijn schoonouders, deze zijn op een prachtige wijze vastgelegd.

 

Na ontvangst van de link om foto’ s te kiezen voor het fotoboek begon de moeilijke klus een keuze te maken uit de foto’s met als resultaat een prachtig fotoboek. Mijn idee voor een cadeau voor mijn echtgenote was hierbij geslaagd. Ook zijn er diverse vergrotingen gemaakt welke voorzien zijn van een persoonlijke notitie die deze dag onvergetelijk maken. Niet alleen de foto’ s zijn voor mijn schoonouders een herinnering maar ook hun contact met Sandra tijdens en na de reportage komt steeds ter sprake.

Esther

We hebben voor Sandra gekozen omdat haar manier van fotograferen ons aanspreekt: mooie natuurlijke foto’s zonder opsmuk en poespas. Gewoon, zoals we zijn. En het resultaat mag er wezen. We zijn erg blij met hoe Sandra ons in beeld heeft gebracht.

Amber

Door Sandra heb ik al meerdere fotoshoots laten doen. Een portret, een loveshoot en een familieshoot. Wat ik zo bijzonder en leuk aan Sandra vind, is dat zij in een foto de liefde tussen de personen kan laten zien. Het zijn altijd bijzondere foto’s. Ook weet Sandra altijd leuke locaties te vinden in de buurt. De kleuren in de foto zijn ook altijd bijzonder mooi en scherp. Als je van spontane foto’s houdt is Sandra echt een aanrader. En het is ook altijd erg gezellig en grappig om met Sandra op pad te gaan. Super blij met de eindresultaten!

Dieke

Sandra heeft een shoot gedaan van onze familie in een groene stadstuin in Utrecht. In ongedwongen sfeer heeft zij een voor ons bijzondere gelegenheid prachtig weten vast te leggen. Ook onze drie eigenwijze kleine dreumesen heeft zij op het juiste moment, met de juiste blik op de foto weten te krijgen. Dank, een mooie blijvende herinnering!

Marieke

Wij hebben een hele leuke familie fotoshoot gedaan met Sandra. Vooraf goede afspraken gemaakt en handige tips gekregen en tijdens de shoot leek alles als vanzelf te gaan. De foto’s ademen spontaniteit en ontspanning: precies zoals de ochtend ook was! We zijn er heel erg blij mee!