“Het gevoel was direct weer daar bij het zien van het resultaat. Voor mij zal dit een levenslang cadeautje zijn om door de jaren heen weer uit de kast te pakken. Dank je wel!!”

Met “a Day in the Life”, een dag uit jouw leven, heeft Sandra Stokmans een schitterend product. Alles ademt professionaliteit uit, vanaf het begin dat wij met het gezin de afspraak met haar hebben gemaakt tot het uiteindelijke resultaat, dit echter altijd gecombineerd met haar persoonlijke benadering. Moet het een intieme herinnering zijn voor je eigen gezin, moet het een cadeau zijn voor je naasten, wil je het voor een speciale gelegenheid, zoals een geboorte, ziekte of verhuizing? Alles is mogelijk en Sandra zal dit mooi en respectvol in beeld brengen.

Terug naar de essentie door documentaire familiefotografie

Testimonial

In deze wereld waar wij momenteel leven is er een overvloed aan alles, geluid, product aanbod, muziek, eten, prikkels, maar veel van deze zaken verliezen hun waarde door de mate waarin deze beschikbaar zijn. Iedereen herkent dit gevoel bij het doorbladeren van de foto’s op je mobiel. Dit zijn er veel, eigenlijk teveel. Hoeveel hiervan koester je en bekijk je meer dan eens?

In deze tijd is het dan goed om terug te gaan naar de essentie van foto’s: het daadwerkelijk beleven van een enkele foto, omdat deze het gevoel en beeld verwoord waar jij je dagelijkse leven mee vult, alleen niet gemaakt door jou, maar juist wel voor jou. Die ene inkijk in je leven die meer verwoordt dan die tientallen op je mobiel en die jou die herinnering geeft die je zo dierbaar is, levenslang!

Wil je net als Jin die levenslange herinnering?

Voordelen

Investeren in het gaafste levenslange cadeau, waar jullie allemaal op staan, en jij ook!

Professionele selectie, bewerking en snelle levering van de mooiste momenten, jullie herinneringen.

Op maat gemaakt professioneel fotoalbum waar je zelf kunt aangeven met welke foto’s ik deze ga vormgeven. Alle geselecteerde foto’s voor het fotoalbum in 20x30cm print formaat.

Een prachtige online slideshow met de hoogtepunten uit jullie dag.

Award winnende en ervaren documentair familiefotograaf Sandra Stokmans.

"Later kunnen de kinderen deze beelden zien van hoe gewone dagen eruit zagen!"

Je kunt kiezen uit...

Ik leg je vast zodat je het NU later niet vergeet!

Year in the Life

4500,-
 • DELUXE PAKKET - EEN HEEL JAAR
 • Prachtige slideshow
 • Fotoalbum 30x30cm met 70 blz.
 • 100 euro besteltegoed op bv. een wanddecoratie
 • Galerij van alle bewerkte foto’s om uit te kiezen voor je fotoalbum.
 • Alle definitieve foto's in hoge resolutie
 • Webformaat gewatermerkte foto's klaar voor gebruik FB en IG.
 • ca. 16-18 uur aanwezig (≥80u werktijd).

Day in the Life

1250,-
 • Prachtige slideshow.
 • Fotoalbum 25x25cm met 30 blz.
 • 25 euro besteltegoed op bv. een wanddecoratie.
 • Galerij van alle bewerkte foto’s om uit te kiezen voor je fotoalbum.
 • Alle definitieve digitale bestanden in A4 formaat.
 • Webformaat gewatermerkte foto's klaar voor gebruik FB en IG.
 • ca. 8 uur aanwezig.

Half Day in the Life

750,-
 • Prachtige slideshow.
 • Fotoalbum 20x20cm met 20 blz.
 • Galerij van alle bewerkte foto’s om uit te kiezen voor je fotoalbum.
 • Alle definitieve digitale bestanden in A4 formaat.
 • Webformaat gewatermerkte foto's klaar voor gebruik FB en IG.
 • 4 uur aanwezig.

Moment in the Life

400,-
 • 35 geselecteerde beelden****.
 • Mini-Album óf korting van €25 die gebruikt kan worden voor upgraden naar luxer fotoalbum*.
 • Galerij van alle bewerkte foto’s om uit te kiezen voor je fotoalbum.
 • Webformaat gewatermerkte foto's klaar voor gebruik FB en IG.
 • 2 uur aanwezig.

* Alle albums zijn te upgraden naar grotere fotoalbum. De foto's die erin gaan krijg je ook in digitaal formaat 20x30cm print formaat.

** Betalingsregeling mogelijk: er kan gespreid betaald worden voorafgaand aan de Day/Year in the Life sessie. Je hoeft dus niet het bedrag in één keer neer te leggen.

*** Dit is uitsluitend voor een gezin t/m 8 personen. Wanneer het meer dan 8 personen is (meestal meerdere gezinnen) dan gelden de tarieven van een Event in the Life. Kijk op die pagina van Event in the Life zelf.

**** Prachtige slideshow & alle definitieve foto’s in A4 formaat wanneer ik de foto's mag gebruiken.

Wat ga je doen met je prachtige foto's?

Ze verdienen natuurlijk een mooie plek in een mooi professioneel handgemaakt fotoalbum!

Het is altijd supergaaf om je foto’s in zo’n prachtige gezinsdocument te zien. Echt zoveel mooier dan een digitaal bestand! De foto’s van jouw gezin, van jouw verhaal, jouw Day in the Life, verdienen een mooie plek waar je zo bij kunt, het uit de kast kunt pakken, doorheen kunt bladeren en kunt laten zien.

Ik lever dit professionele fotoalbum als volgt af:

Standaard prachtige mooie dikke bladzijden.

Echt fotopapier, Lustre papier (Fujicolor Crystal Archive).

Elke bladzijde wordt beschermd met een UV varnish.

Alle gebruikte fotobestanden voor het album krijg je van mij ook in printformaat.

Een standaard presentatie doos. Keuze tussen twee standaard kleuren: wit of zwart. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de luxe variant!

Zo onwijs leuk om de reactie te zien van een superblije Daphne en haar dochtertje Sanne, toen ze voor het eerst het prachtige professionele fotoalbum (deze is 30×30 met 50 bladzijden) zagen!!

Super leuk!! Sluit een Year in the Life af!

Je kunt wel één keer een Day in the Life doen, maar er zijn toch eigenlijk regelmatig momenten in het jaar die voor jou, voor jullie, belangrijk zijn. En soms lukt datgene wat je vastgelegd wil hebben niet of gebeurt het niet allemaal op één dag, zoals bezoek Opa en Oma, sportles of muziekles, een verjaardag of een moment met je ouders of met je beste vriend(in), of je kind met zijn/haar vriendjes/innetjes. Daar heb ik het Year in the Life abonnement voor!

 • Jaar gaat in bij de eerste sessie.
 • Minimaal 2 uur per keer.
 • 6 tot 8 momenten in het jaar.
 • Minimaal 1x een 1/2 day in the life, om echt je dagelijkse dag vast te leggen.

Waarom Day in the Life?

Waarom Documentaire Familie Fotografie?

Vastleggen van het moment

Ik neem je met de foto’s die ik voor je maak graag mee naar het moment, waardevolle momenten. Die dagelijkse momenten die niet opvallen en je zo als vanzelfsprekend neemt. Zoals je kinderen lekker spetteren in bad. Juist die zijn zo waardevol en zo snel vergeten.

Verhalen vertellen met beeld

Ik maak foto’s omdat ik graag verhalen vertel met beeld. Beelden die je wellicht vergeet omdat alles continue verandert in een gezin, maar dankzij de foto’s bewaard blijven. Een tastbaar beeld voor jou. Een visuele herinnering voor diegenen die het zich misschien niet meer kunnen herinneren. Day in the Life is een blijvende herinnering van dierbare -dagelijkse- momenten, momenten met Opa en Oma, afscheidsmomenten.

Herbeleven van het moment

Met mijn foto’s kun je die momenten herbeleven. Zo kun je steeds weer het moment oproepen. En de beleving met de emotie, welke emotie dat dan ook moge zijn, opnieuw ervaren. En het mooie is, je staat er zelf eindelijk ook eens op.

Uitvergroten klein naar groot

 Het begint vaak met het grotere verhaal. Dan gaat het om de kleine momenten, die kleine pareltjes!  Dit is eigenlijk wat mij als fotografe het meest typeert. Ik heb oog voor die bijzondere details. En door die details uit te vergroten leg ik de emoties, gevoelens of sfeer vast van het moment.

Je trots voelen, uitdragen van die trots hoe en wanneer je dat wilt

 De maximale beloning is dan dat bij het zien van die beelden, je de trots voelt en geraakt bent. Zoals een klant, Daphne, laatst zei “ik ben zoooo trots op mijn gezin!”. En dat je die trots dan ook kunt delen, hoe en wanneer je dit wilt!

Wat je van mij kunt verwachten

Na initieel contact

Nadat het contact gelegd is, stuur ik je een uitgebreide informatiebrochure op waar alles over documentaire familiefotografie, Day in the Life aanpak, staat uitgelegd. Wanneer je aangeeft dat je een afspraak wilt gaan inplannen, stuur ik een korte vragenlijst op zodat ik iets meer van jou en je familie te weten kom. Aan de hand daarvan maken wij een afspraak om je dag te gaan inplannen, vertel ik je een beetje hoe het gaat en laat ik je alvast wat mooie producten zien. Want wat ga je na de sessie doen met de foto’s? Dit kan via Skype of Google Hangout of persoonlijk.

De dag zelf

Bij een documentaire familiereportage volg ik jullie gedurende een paar uur op een dag of een hele dag terwijl jullie je dagelijkse activiteiten ondernemen. Door de manier waarop ik met jullie werk wordt mijn aanwezigheid minder tastbaar. Ouders vragen dan “je bent zeker een vlieg aan de muur”. Ik ben geen vlieg aan de muur. Als ik dat zou zijn, zou mijn aanwezigheid juist veel meer opvallen. Door juist mee te doen (niet indringend) als een vriend die op bezoek is, wordt mijn camera steeds minder ‘zichtbaar’.

Binnen een uur zal je minder bewust zijn van de camera, en teruggaan in je eigen patroon. En je hoeft je niet druk te maken om het gedrag van je kinderen. Ze mogen lekker hun gang gaan zoals ze altijd doen. Ik ben er om juist die dagelijkse momenten, ook al zijn ze soms niet zo gezellig of is er verdriet, op een natuurlijke manier vast te leggen. Ik merk dat dit ook vaak de foto’s zijn die voor de ouders heel herkenbaar zijn en waarvan ze zeggen “nou, ik weet wel welke foto ik laat zien op zijn bruiloft!”.

Na de sessie

Met mijn foto’s kun je die momenten herbeleven. Zo kun je steeds weer het moment oproepen. En de beleving met de emotie, welke emotie dat dan ook moge zijn, opnieuw ervaren. En het mooie is, je staat er zelf eindelijk ook eens op.

Boek bij mij een Day in the Life!

Overige informatie

 • De totale som moet betaald zijn voorafgaand aan de sessie.
 • De korting of producten die bij het pakket horen zijn niet restitueerbaar & niet overdraagbaar.
 • Het is mogelijk om extra fotobestanden af te nemen, en ook prachtige fotoproducten. De leveranciers heb ik met veel zorg uitgezocht. Vraag naar mijn online aanbod magazine.
 • Alle prijzen zijn inclusief bewerking en BTW.
 • Reiskosten zijn 0,50 cent per kilometer. Bij de Year in the Life, de hele Day in the Life, de deluxe en de hele dag Event in the Life-opties zijn de eerste 20 kilometer gratis vanaf postcode 3603GA. Pont- en veerkosten zijn op kosten van de klant.
 • GARANTIE: Bij mij geldt een 100% tevredenheidsgarantie.
 • Mocht je nog meer vragen hebben kijk dan even bij de veelgestelde vragen!

Documentaire Familiefotografie

Het échte leven, vastgelegd

 

 

 

Sandra is een award winning documentair familiefotograaf. Ze is gespecialiseerd in het vastleggen van het alledaagse momenten met alle emoties die daarbij gepaard gaan zodat ze een blijvende herinnering voor je vormen. "Het echte leven, vastgelegd. Want echt ís perfect", is haar motto.

Sandra's Day in the Life fotoalbums zijn een echt geschenk voor jezelf en je dierbaren. Een tastbare herinnering, voor nu en later.

Zij is ook de fotograaf voor Stichting Hartekind en heeft al tientallen gezinnen met kinderen met hartproblemen gefotografeerd door heel Nederland voor haar Project Hartekind. Zij hoopt met de emoties die haar foto's oproepen mensen in hun hart te raken om geld te doneren voor meer onderzoek naar hartafwijkingen, zodat de overlevingskansen en de kwaliteit van het leven van deze Hartekinderen verbetert.

 

Day in the Life, documentaire familiefotografie: Echt is Perfect, Sandra Stokmans Fotografie
WHITE-Standard-2019-top-10-award-badge
1st place in the single image category of the 2019 Focus on the Story Awards , Sandra Stokmans Fotografie
Documentary Family Award
documentary family photographers logo

Kom op mijn vriendenlijst en ontvang een hele leuke freebie en mooie verhalen uit mijn Day in the Life wereld!

 

(Ik ga netjes met je gegevens om en je krijgt maximaal 1-2x per kwartaal een mail. Je kunt je ten alle tijden afmelden. Let op: vul je voor-en achternaam goed in voor een goede informatieverwerking.)