Na een fotosessie wil ik graag dat elk gezin iets tastbaars heeft om op terug te kijken, wat je door kunt geven. Dat je deze dierbare momenten niet vergeet, maar onthoudt, koestert, er trots op kunt zijn, en kunt bekijken en delen wanneer je maar wilt.

Welk fotoproduct (en) ga je kiezen?

 

De vraag die ik altijd stel aan mijn klanten van te voren is "Wat ga je doen met de foto's uit je fotosessie?".

Het zou toch enorm zonde zijn als de foto's op mijn computer of die van jou blijven staan? Op een gegeven moment zal ik ook de foto's moeten gaan opruimen omdat mijn server vol raakt. Daarbij is het een gegeven dat je bijna niet meer kijkt naar de vele foto's die je op je smartphone hebt zitten of die op je computer staan, toch?

Ik kan mij ook zo goed herinneren dat ik het heerlijk vond, als kind, maar ook als volwassene, om door mijn familiealbums te bladeren. En ik zie het nu ook bij mijn eigen kinderen die ik zo nu en dan op de bank zie zitten met een van onze fotoalbums op hun schoot. Het fotoalbum is iets dat jij en je naaste voor altijd zullen koesteren. Altijd in kunnen kijken. Van generatie op generatie.

Want dat is wat ik wil dat je overhoudt aan deze sessie. Het is belangrijk voor mij dat je iets tastbaars hebt omdat dat voor altijd zal blijven voortleven. Het zal er altijd zijn om naar te kijken.

Welk fotoproduct (en) past bij jou?

PROFESSIONEEL FOTOALBUM

De foto’s van jouw gezin, van jouw verhaal, jouw Day in the Life, Event in the Life of Day in the Hospital, verdienen een mooie plek waar je zo bij kunt, het uit de kast kunt pakken, doorheen kunt bladeren en kunt laten zien.

Ik lever dit professionele fotoalbum als volgt af:

  • Standaard prachtige mooie dikke bladzijden.
  • Echt fotopapier, Lustre papier (Fujicolor Crystal Archive).
  • Elke bladzijde wordt beschermd met een UV varnish.
  • Alle gebruikte fotobestanden voor het album krijg je van mij ook in print formaat.
  • Een standaard presentatie doos. Keuze tussen twee standaard kleuren: wit of zwart. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de luxe variant!

Vanaf: 250,-

“Het gevoel was direct weer daar bij het zien van het resultaat. Voor mij zal dit een levenslang cadeautje zijn om door de jaren heen weer uit de kast te pakken. Dank je wel!!”

Je wil ook een prachtige professioneel fotoalbum voor nu en later?

KINDEREN DIE ZICHZELF OP FAMILIEFOTO’S ZIEN VOELEN DAT ZE BELANGRIJK ZIJN, GEWAARDEERD WORDEN EN DAT WIJ TROTS OP ZE ZIJN.

Blikvangers

product

Deluxe Zwevend Acryl

HD-acryl is een high hefinition 12-kleurenafdruk waarvan de inkt gecertificeerd is voor meer dan 100 jaar! Deze print zit achter hoogwaardig kristalhelder acryl en is ingebouwd in een op maat gemaakt houten frame (wit, bruin, natuurlijk hout of zwart) met een 8 mm-rand.

Er is ook een slim variant (geen baklijst) waarvan de lijst uit 12 kleuren gezkoen kan worden.
Foto: leverancier

Vanaf: 375,- (30x30cm)

HOOGGLANS METAAL

Dit luxe hoogglans panel straalt veel luxe uit.

De mooie glans zorgt voor en chique look aan de muur. Het is duurzaam, krasbestendig, afwasbaar en hierdoor ook uiterst geschikt
voor in de keuken of zelfs voor buiten.

Bij hoogglans metaal wordt de foto rechtstreeks op een dunne aluminium 3 mm-plaat aangebracht. Dat maakt dat er ook geen stofjes en dergelijke tussen de plaat en de foto kunnen komen en de randen mooi strak zijn.

Vanaf: 325,- (40x60cm)

fotoproduct Hoogglans Metaal, luxe wandproduct

KLIK-IT WANDPRODUCT

Hoogwaardig, meest innovatieve wanddecoratie-systeem met een uniek kliksysteem.

Foto’s worden met een materiaal beschermd dat zorgt voor een mooi zijdeglans effect, en dat sterk en ongevoelig voor krassen en vetvlekken. Blokken zijn vervangbaar; je kunt de foto’s in een handomdraai wisselen!

Vanaf 400,- (72x47cm)

Sandra's favoriet

INGELIJSTE MUSEUM PRINT

De Museum Print is een luxe Fine Art Print op zijdeglans 190g fotopapier. Deze wordt aan onder andere kunstenaars, fotografen, galeries en musea geleverd. De kwaliteit is daarom uitmuntend. Deze wordt ingelijst in een lijst van 3cm geborsteld profiel + Passé-partout + ontspiegeld glas + ophanging
290,- (50x70 (f: 40x60))

DRIELUIK ACTIE

ACTIEPRIJS - 40x60cm : ipv 870,- NU 670,-

Prijs incl inlijsting, BTW en verzendkosten. Wil je andere maten neem dan vooral contact met mij op!

Sandra's favoriet fotoproduct Museum Print ingelijst in aluminium lijst met hoogwaardig ontspiegeld glas , luxe wandproduct

Basic

FOTO OP DIBOND

Foto op Dibond is dankzij zijn vormvastheid, duurzaamheid, weerbestendigheid en mooie verschijningsvorm zeer flexibel inzetbaar. De foto wordt rechtstreeks geprint, dus niet op een ander materiaal geplakt. Een matte uitstraling en extreme duurzaamheid komen samen in dit paneel dat opgebouwd is uit gerecycled PE met 2 aluminium toplagen (3mm). Wordt geleverd met een 2cm dikke aluminium profiel ophangsysteem.

230,- (40x60cm)

Wil je ook zo'n prachtig wandproduct aan je muren hangen?

Overige producten & Cadeaus

Cadeaus voor je (klein)kinderen of voor je (groot)ouders

De prachtige beelden vertellen het verhaal van jullie echt leven. Wil je die dan niet delen?! Je kunt natuurlijk ook een fotoalbum of wandproduct cadeau doen. Maar kijk eens wat ik nog heb gevonden. Nog een paar mooie manieren om visuele herinnering, voor diegenen die het zich (later) niet kunnen herinneren, tastbaar te maken en te delen. Een cadeautje voor hen en voor jezelf!

HERINNERINGSBOX

Ik heb twee varianten. Op de foto staat de luxere variant. Een houten box met plexiglas. De achterzijde van de passe-partout wordt afgewerkt met linnen of karton.

Dit is de perfecte oplossing voor foto’s die je wilt inlijsten en af en toe wilt veranderen, of cadeau wilt doen aan Opa’s of Oma’s (en zelf ook nog een paar foto’s met passe-partouts wilt houden om in te lijsten.

Foto: leverancier

Standaard: 450,- (20x30cm, foto 13x18, 10 foto’s)
Luxe: 550,- (40x60cm, foto 20x30, 10 foto’s)

Foto product foto's met passe-partout in een houten doos
Foto product cadeau

QUINTESSENCE FOTO-CAROUSSEL

De Quintessence is een verfijnde manier om je prints op een unieke en creatieve manier weer te geven. Dit veelzijdige acrylframe kan staand worden gebruikt om in de beschikbare ruimte te passen. Je kunt de hoofdafbeelding veranderen. Weergavemateriaal is acryl wit of zwart en het formaat is vierkant (15x15cm). Inclusief 10 gemonteerde prints.

275,-

BASIC FOTOALBUM

Een leuk budgetalbum als extra naast je hoofdalbum. Fotoalbum is 20x20cm met 20 bladzijden. Dit fotoboek met matte hoes is gebonden in een vinylomslag van papier, verkrijgbaar in zeven zachte kleuren. Incl. hoes en opdruk in goud of zilver.

150,-
Pakket van 4: 450,-

kandid-book-slider-001
Fotoproduct - foto cadeau - mini-fotoalbum

'IN DE TAS' MINI-ALBUM

Superleuke en handzame mini-album voor in je tas en om weg te geven aan (klein) kinderen en (groot)ouders, vrienden  bijvoorbeeld. In verkleinde vorm zijn deze mini-albums een mooie kleine manier om herinneringen tot leven te brengen, in formaten die gemakkelijk kunnen worden meegenomen. Deze kleine pareltjes zijn geweldig als souvenir voor bruiloften of andere gelegenheden.

120,- voor 4 mini-albums (10x10cm, 10 blz.)
Extra te bestellen per tweetal voor 70,-

Wil je meer informatie over documentaire familiefotografie en/of de prachtige producten die ik heb?

Leiden Day in the life, documentaire familie fotografie, documentair familie fotograaf Sandra Stokmans Fotografie

Sandra is een award winning documentair familiefotograaf. Ze is gespecialiseerd in het vastleggen van het alledaagse momenten met alle emoties die daarbij gepaard gaan zodat ze een blijvende herinnering voor je vormen. "Het echte leven, vastgelegd. Want echt ís perfect", is haar motto.

Sandra's Day in the Life fotoalbums zijn een echt geschenk voor jezelf en je dierbaren. Een tastbare herinnering, voor nu en later.

Zij is ook de fotograaf voor Stichting Hartekind en heeft al tientallen gezinnen met kinderen met hartproblemen gefotografeerd door heel Nederland voor haar Project Hartekind. Zij hoopt met de emoties die haar foto's oproepen mensen in hun hart te raken om geld te doneren voor meer onderzoek naar hartafwijkingen, zodat de overlevingskansen en de kwaliteit van het leven van deze Hartekinderen verbetert.

Day in the Life, documentaire familiefotografie: Echt is Perfect, Sandra Stokmans Fotografie
WHITE-Standard-2019-top-10-award-badge
1st place in the single image category of the 2019 Focus on the Story Awards , Sandra Stokmans Fotografie
Documentary Family Award
documentary family photographers logo