Een familiedag fotograferen. Wat was het een heerlijke dag om te fotograferen, die donderdag in de meivakantie! Heerlijk weer, fantastische locatie in Lage Vuursche, verschillende activiteiten, gezellige goedgehumeurde mensen, energieke kinderen en een heel stel honden. Zo’n 50 personen, 3 – 4 generaties bij elkaar. Dat leverde een hele hoop heerlijke plaatjes op waar de familie weer jaar na jaar van kan genieten! Kijk je mee?

 

Familiedag fotograferen in Lage Vuursche, documentaire familiefotografie, broers en zus, Sandra Stokmans Fotografie

Familiedag fotograferen in Lage Vuursche, broers en zus Boot

Familiedag fotograferen

 

Een familiedag fotograferen is altijd een feestje! Dat komt omdat iedereen vaak uitgelaten is, het gezellig vindt om elkaar te zien en er lekker gegeten en gedronken wordt. En hoe leuk is het als de honden ook meemogen 🙂 . Willemijn, een van de dochters van de zus (oudste generatie), benaderde mij. Via via had ze mij gevonden (dank je wel, Cornelie <3 !). Ze vertelde dat ze een foto hadden van tig jaar geleden waar de hele familie opstond. Dat hadden ze laatst weer eens zitten bekijken en dat veroorzaakte een bepaalde weemoed. Zelfs de honden van toen stonden erop. En dat wilden ze graag weer doen. Maar naast wat geposeerde familiefoto’s wilden ze ook heel graag dat ik het familiefeest kwam vastleggen op mijn manier!

 

Allerlei activiteiten

Er waren allerlei activiteiten te doen voor de kinderen. Die hebben zich uitstekend vermaakt terwijl de volwassenen gezellig stonden bij te praten. Er was een trampoline en een springkussen, een soort tennispaal die met name het kleinste hondje heel interessant vond, ze konden boogschieten, en een van de nichten die had allerlei spullen meegenomen om de gezichten van de kleintjes mee te schminken. En wat ze maakte was pure kunst, echt de kinderen werden de meest mooie beesten of hadden prachtige plaatjes op hun gezicht. En niemand is daar te oud voor, toch?!

 

Het was echt een hele leuke, gezellige familiedag, eigenlijk gewoon een ‘klein’ feestje!

 

Familiedag fotograferen in Lage Vuursche, documentaire familiefotografie, alle kinderen in het springkussen, Sandra Stokmans Fotografie

Lekkere kinderchaos 😉 Hoeveel kinderen kunnen er in een springkussen?!

“WAT ZIJN ZE GAAF, SANDRA!!”

Kijk eerst eens de slideshow van deze gezellige familiedag: of wel de Botendag!

*Video op HD zetten*

Een paar foto's van die dag

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.